Myymässä tai ostamassa asuntoa 

Asuntokauppa on iso päätös. Olet sitten ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta haaveilemassa, kiinteistönvälittäjä kannattaa ottaa avuksi jo aikaisessa vaiheessa. Saat meiltä maksuttomia neuvoja asuntokauppasi kaikissa vaiheissa.

Myymässä tai ostamassa asuntoa 

Asunnon myyjälle teemme aina asiakaskäynnillä kirjallisen arvion ja myyntisuunnitelman. Teemme tarjouksen asunnon myynnin kokonaisvaltaisista järjestelyistä. Kauppahintaneuvottelut hoidetaan aina kirjallisena ja ammattilaisen otteella, välittäjän johtamana. Asuntokauppakirjat luomme tarkkaan yksilöitynä ja noudatamme aina hyvää välitystapaa. Palvelukokonaisuutemme sisältää aina ammattivalokuvauksen, pohjakuvat sekä kattavat asiakirjahankinnat kohteen myyntiin ja markkinointiin.

Ostotoimeksiannon tehneille asiakkaillemme etsimme heidän tarpeidensa mukaista kotia ja teemme kauppoja myös hiljaisessa myynnissä olevista kohteista. Perehdymme kohteeseen ja arvioimme sopivuuden ja yksityiskohdat huolellisesti. Ennakkoesittelemme kiinnostavia kohteita heille ennen julkista myyntiä. 

Meillä on erinomainen paikallistuntemus, anna meidän käyttää ammattitaitoamme ja auttaa!

Tavoitat meidät täältä

Valitse itsellesi sopiva välittäjä ja ota yhteyttä! Voit myös varata soittoajan.

Toimiston puhelinnumero

+358 50 4657 787

Email 

Toimisto@lkvmeklarit.fi

Web

www.lkvmeklarit.fiToimisto käyntiosoite

Kultasepänkatu 5 B, 04250 KERAVA
Avoinna sopimuksen mukaan 

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä